Nem számít, hol a hiba: klíma, gáz, fűtés vagy víz…

Az Ön megbízható partnere: Fullspeedservice!

 A Fullspeedservice egy nagy tapasztalattal és szaktudással rendelkező víz-, gáz- és fűtésszerelő cég, melyben bármely társasház felelősségteljes partnerre talál. Vállaljuk régi és új építésű társasházak, tégla- és panelházak, lakóparkok teljes körű víz-, gáz- és fűtésszerelését, karbantartását.

Alapvetően fontos, hogy vészhelyzet – csőtörés, gázszivárgás, beázás – esetén mihamarabb megérkezzen a szakértő segítség a hiba elhárítására. Cégünk a gyors beavatkozás mestere. Tudjuk, hogy mindig akkor jön a baj, amikor a legkevésbé számít rá az ember. A legkellemetlenebb a helyzet, ha az azonnali helyreállítást, javítást igénylő feladathoz a vészhelyzet kellős közepén kell szakembert keresni. Hibás döntés véletlenszerűen kiválasztani egy szerelőt, akinek szaktudásáról, felszereltségéről semmit nem tudnak, és akit nem köt megállapodás az elvégzendő munkára. Egy állandó szerelő azonban, akinek ismerjük a munkáját, nem okozhat kellemetlen meglepetést!

Ha a társasház megbízott víz-, gáz- és fűtésszerelőjének a Fullspeedservice-t választják, az számos előnnyel jár a ház számára:

– megbízható, szakértő segítségre támaszkodhatnak éjjel-nappal, a hét minden napján, még ünnepnapokon is, hiszen a lakók ilyenkor sem maradhatnak víz, gáz vagy fűtés nélkül

– negyedévente ellenőrizzük a ház víz-, gáz- és fűtésrendszerének műszaki állapotát

– jóval kedvezőbb a díjszabásunk, mintha minden munkához más szerelőt hívnának

– a lakók tudni fogják, hogy a Fullspeedservice tisztességes szerelőire minden körülmények között számíthatnak, és ha egy hiba elhárításához be kell menni egy lakásba, őket nyugodt szívvel beengedhetik

Jó, ha vészhelyzet esetén tudják, kire számíthatnak!

Ha baj van, ránk biztosan!

Szilárd meggyőződésünk, hogy annyira meg lesznek elégedve gyors és professzionális szolgáltatásunkkal, hogy egy életre szóló megbízást köthetünk!

Miért éri meg a társasházaknak minket választania víz-, gáz- és fűtési munkáinak elvégzésére? Ismerjék meg érveinket, és az átlagtól eltérő szemléletmódunkat!

Gyorsaság és megbízhatóság!

Mindig időben érkezünk, ránk soha nem kell órákat várni.  Ott leszünk, ahol, és amikor szükség van ránk. A lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érünk, hogy megkezdhessük a hibaelhárítást.  Az idő pénz, de velünk nem vész kárba! Ha minket választanak állandó, megbízott szerelőnek, akkor ismerve a ház adottságait, műszaki állapotát, korábban felmerülő hibákat, gyorsabban tudjuk beazonosítani a felmerülő problémát.

Korrekt díjszabás!

Amennyiben megtisztelnek bizalmukkal, és szerződnek velünk, előre meghatározott, korrekt díjszabás alapján végezzük el a munkánkat, jóval kedvezőbb áron, mintha minden hibaelhárításra más és más szerelőt keresnének. Így nem éri Önöket meglepetés, és nem kell jó ajánlatért vadászni.  Nincsenek rejtett díjaink! Pontosan azért a munkáért fizetnek, melyet elvégzünk.  Őszinte tájékoztatást adunk a problémáról, melyek a lehetőségek, javítás vagy csere szükséges. Mi nem beszélünk rá senkit semmilyen felesleges szolgáltatásra vagy termékre. Nincsenek rejtett kiadások, vagy az utolsó pillanatban hozzáadott összegek.

Szakértelem!

Minden víz-, gáz- és fűtésszerelési munkához rendelkezünk a megfelelő szaktudással és tapasztalattal, birtokában vagyunk minden szükséges felszerelésnek és a legújabb technológiai ismeretek felhasználásával oldjuk meg a felmerülő hibákat. Ha bennünket választanak a társasház víz-, gáz- és fűtésszerelőjének, biztosak lehetnek benne, hogy az elvégzendő feladatokat képzett, tapasztalt profikra bízza, akik az új anyagok és technológiák terén is naprakészek.

Garancia!

Minden munkánkra garanciát vállalunk. Személyes felelősségünk, hogy kivívjuk elégedettségüket. Bennünket nem csak a társasházzal kötött szerződés kötelez az elsőosztályú munkára, hanem saját, felelősségteljes gondolkodásmódunk.

Biztonság!

A törvények előírják a teljes gázhálózat legalább ötévenkénti kötelező ellenőrzését, de mi ennyivel nem érjük be. Számunkra kiemelkedő szempont a lakók biztonsága, ezért negyedévenként ellenőrzünk mindent, nem csupán a gázhálózatot. Ez nem csak a fokozott biztonságot szolgálja, hanem pénzt is megtakaríthatnak, hiszen rejtett hibákra derülhet fény még azelőtt, hogy súlyosabb gondot okoznának. Aki a biztonság mellett dönt, az a legbölcsebben dönt!

Gyors, minőségi, garanciális munka profi szakemberekkel! Szabványoknak és előírásoknak megfelelő kivitelezés!
A víz-, gáz –és fűtésszerelési szolgáltatások terén széles repertoárral rendelkezünk, figyelmünket semmilyen apró részlet nem kerüli el!

Vízszerelés, hibaelhárítás, víztakarékossági intézkedések

Vészelhárítás, csőtörés, dugulás hibaelhárítása, mindennemű csőszerelési munkák, beázások megszüntetése

– Kamerás csőtörés bemérés

– Alapvezetékek, és felszálló vezetékek, strangok javítása, elöregedett vezetékek cseréje

– Rendszeres duguláselhárítás, ha nincs pénz a teljes vezetékhálózat lecserélésére

– Csatornarendszer negyedévenkénti átvizsgálása

– Víztakarékossági tanácsadás: közös vízóra, locsolómérő felszerelése

– Rejtett szivárgások felderítése

Az Ön által kezelt társasházaknál is előfordulnak vízfogyasztással kapcsolatos viták?

Gyakori probléma, hogy a főmérő fogyasztási adatai és a mellékvízmérők összesített fogyasztási adatai nem egyeznek, ami sok konfliktushoz vezethet. Pedig a különbözet fő okozóit, a rejtett szivárgásokat, vízelfolyásokat az esetek döntő többségében szerelési hibák okozzák, a nem szabványos alapanyagú vezetékek használata és a hálózat karbantartásának hiánya. A ház alapvető érdeke, hogy hozzáértő szakemberrel végeztesse el a mellékórák kiválasztását és beépítését, valamint a lejárt hitelességű mérők újakra cserélését.

Mi három lépéssel biztosítjuk a rejtett hibákból adódó vízveszteség minimalizálását:

– szakszerű kivitelezés

– minőségi anyagok

– rendszeres ellenőrzés

Gázszerelés, ellenőrzés, korszerűsítés

– szivárgás megszüntetés

– elöregedett, meghibásodott gázvezetékek cseréje

– teljes gázrendszer cseréje

– régi gázvezetékek szivárgás-ellenőrzése, műszaki felülvizsgálata

– régi, menetesen szerelt gázvezeték korszerű, előírásoknak megfelelő egybefüggő, tömör gázvezetékre való alakítása – kizárva a szivárgás és ömlés lehetőségét

– előírás szerinti tűz- és robbanásbiztos gázcsapok alkalmazása

– a ház egész gázrendszerének javítása, szerelése, cseréje, bekötése, hitelesítése teljes körű ügyintézéssel a gázszolgáltatónál történő engedélyezéstől a szakszerű kivitelezésig

– fűtő- és kombi gázkazán cseréje

Különösen fontos, hogy a gázhálózat megfelelően, biztonságosan működjön, szerelése csakis tapasztalt, hozzáértő szakemberre bízható. Mi rövid határidővel, teljes körű garanciával vállalunk minden gázszerelési munkát.

A teljes gázhálózat állapotvizsgálatát a hatályos előírásoknak megfelelően ötévenként el kell végezni. Amennyiben velünk köt szerződést, mi negyedévenként hajtjuk végre a vizsgálatot. Ha a maximális biztonságról van szó, mi nem kötünk kompromisszumot!

Érdemes a gázóra méretét is ellenőriztetni, ugyanis a nagyobb épületek fogyasztását mérő ipari gázórák a valós gázigénynél nagyobbra lettek tervezve. Mivel az alapdíjat nagyban meghatározza a gázóra kapacitása, érdemes kisebb órára cserélni a régit. Ezzel éves szinten több százezer forintot takaríthat meg a társasház!

Fűtésszerelés, átalakítás, energiatakarékosság

Társasházak hőközpontjának átalakítása gazdaságos, egyedi fűtéses rendszerré

– Központi fűtésrendszer tervezése, légtelenítése, beszabályozása

– Energiatakarékos gázkazánok felszerelése

– Radiátorok, szelepek, keringető szivattyúk szerelése, cseréje

– Kazán és cirkó berendezések, valamint egyéb fűtési rendszerek javítása

– Díjmentes tanácsot adunk a régi rendszerek korszerűbbé tételére

Válasszák a Fullspeedservice-t a társasház állandó víz-, gáz- és fűtésszerelőjének, és élvezzék minden előnyét annak, hogy vészhelyzet, karbantartás, vagy ellenőrzés esetén egy szakértő, megbízható partnerre számíthatnak! Mi leszünk a biztos pont az életükben!

Ha minket bíznak meg a társasház víz-, gáz- és fűtésszerelési munkáival, nyugodtan hátradőlhetnek!

Velünk időt, pénzt és energiát takaríthatnak meg!

A kisebb javításoktól a teljes hálózat cseréjéig mindent a legmagasabb szaktudással, a legkorszerűbb technológiák felhasználásával végzünk el – természetesen kedvező, egyedi díjszabással!

A 100 %-os elégedettségért a Fullspeedservice kezeskedik!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keresse fel NON-STOP gyorsszolgálatunkat!

0-24 óráig

06 30 653 4672

Vagy használja az online hibabejelentő űrlapot!

    Név

    E-mail cím

    Telefonszám

    Tárgy

    Üzenet